Увага...
Товар доданий до кошика

Кошик

Товарів: 
--
 шт.
На суму:
 грн.


Інтернет магазин

  • .: Ступка з товкачиком
  • .: Посуд Преміум
  • .: Сковороди
  • .: Сковорода сотейник
  • .: Млинниці
  • .: Сковороди гриль та преси
  • .: Сковороди WOK
  • .: Сковороди порційні
  • .: Жарівні
  • .: Каструлі
  • .: Гусятниця (Качатниця)
  • .: Казани
  • .: Кастрюлі WOK
  • .: Чавунок пічний
  • .: Кришки
  • .: Кришка - сковорода
  • .: Товари для відпочинку
  • .: Плити
  • .: Аксесуари
  • .: Турка для кави

  • Новини


    Наш Інтернет - Магазин не приймає замовлення з 25.12.23 по 03.01.24 р. 

    ​Відправка замовлень буде проводитись з 08 січня 2024 року.


    Підписка на новини

    Підписатися Відмовитись

    Рекомендації щодо експлуатації чавунного посуду
    Главная Рекомендації щодо експлуатації чавунного посуду
     
    Рекомендації щодо експлуатації чавунного посуду без покриття.
     
    Для спрощення експлуатації посуду на початку його використання, коли споживачеві раніше доводилося проводити прожарювання, промаслювання та інше, наша продукція вже пройшла цю процедуру. При виготовленні її нагрівають до 800 С і занурюють у олію. Ця операція проводиться неодноразово. Крім того, такий спосіб дає можливість отримати чавунний посуд підвищеної міцності і пластичності, а так само міцно з`єднану з основою оксидну плівку рівномірного чорного кольору.
     
    Наше підприємство гарантує відповідність чавунного посуду вимогам ТУ У28.7-24225979-001-2003 при соблюдении условий транспортирования, эксплуатации и хранения.
     
    1).Вимоги щодо транспортування:
     
    Вироби перевозять усіма видами транспорту в критих транспортних засобах, із запобіганням механічним ушкодженням та попаданню вологи, з дотриманням правил перевезення вантажів, що діють на відповідному виді транспорту.
     
    2).Рекомендації з експлуатації чавунного посуду (містяться у буклеті, прикріпленому до посуду):
     
    Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до 100 ° С і нанести тонкий шар олії.
     
    Посуд, що не пройшов обробку (зазначену в п. 1), придатний для контакту з харчовими продуктами, що не містять лимонної, оцтової та молочної кислоти.
     
    Не залишати приготовану їжу у посуді для зберігання.
     
    Після закінчення приготування їжі, посуд необхідно вимити, просушити на плиті і змастити олією.
     
    У процесі експлуатації можуть виникнути невеликі подряпини, які легко усуваються під час повторення процедури, зазначеної у п.1.
     
    3).Вимоги щодо зберігання:
     
    Запаковані вироби повинні зберігатися у закритих сухих приміщеннях за умовами зберігання 2 ГОСТ 15150
     
    Спільне зберігання з речовинами, що викликають корозію металу, та отрутохімікатами не допускається.
     

     
    Рекомендації щодо експлуатації емальованого чавунного посуду.
     
    Господарський чавунний емальований посуд призначений для смаження та гасіння на будь-яких видах плит та будь-яких варильних поверхнях.
     
    Зовнішня поверхня посуду покрита кількома шарами склоемалі. Колір зовнішньої поверхні виробу може бути чорним або кольоровим.
     
    Для внутрішньої поверхні використовується матова безгрунтова антипригарна склоемаль чорного кольору.
     
    Склоемальове покриття – виключно високоякісне, високоміцне та гігієнічне оздоблювальне покриття, оскільки не вступає у взаємодію з продуктами та не виділяє при нагріванні жодних речовин.
     
    Посуд прослужить довго, якщо дотримуватись нескладних правил її експлуатації:
     
    Використовуйте виріб лише за призначенням – приготування їжі на джерелі тепла.
     
    Перед першим застосуванням виріб вимийте теплою водою з рідким миючим засобом. Потім нагрійте виріб до 100 ° С і змастіть внутрішню поверхню тонким шаром олії.
     
    При догляді за емальованим посудом використовуйте миючі засоби без абразивних включень та агресивних хімічних сполук. Емалева поверхня посуду легко і швидко миється рідкими миючими засобами.
     
    Мити емальований виріб рекомендується через деякий час після приготування їжі, щоб перепад температур не порушив покриття.
     
    Щоб зберегти емалеву поверхню - не допускайте перегрівання виробу без води та продуктів. Якщо воно все-таки виявилося перегріте, не поспішайте його охолоджувати під холодною водою, краще дати охолонути.
     
    Слідкуйте, щоб діаметр нагрівального елемента плити був рівним або меншим за діаметр дна емальованого виробу. При приготуванні їжі на газовій плиті язики полум`я повинні торкатися лише дна, не потрапляючи на стінки - це допоможе уникнути пригорання їжі, забруднення та перегрівання посуду.
     
    Захищайте виріб від сильного удару чи падіння.
     
    Під час миття виробу в посудомийній машині дотримуйтесь інструкцій виробника посудомийної машини.
     
    Остатки їжі, що пригоріли, легко видаляються, якщо додати в теплу воду миючий засіб і нагріти цю суміш у виробі протягом декількох хвилин, після чого вимити посуд, з використанням губки.
     
    Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити і просушити.